Met onze  jarenlange ervaring in  het elektrotechnische vak, kunnen wij u van dienst zijn bij al uw  vraagstukken m.b.t. elektrotechniek. Als dynamisch en relatief jong  bedrijf in de elektrotechniek kunnen we, zonder tussenschakels, flexibel inspelen op de wensen en behoeften van onze klanten. Hierdoor kunnen  wij als uw specialist in de elektrotechniek opdrachten aannemen  en direct uitvoeren voor zowel u als zakelijke of particuliere klant 

Naast het leveren van onze diensten als elektrotechnisch professional, kunnen wij ook optreden als uw leverancier van elektrotechnische materialen of licht armaturen van alle leveranciers.

U neemt direct contact met ons om uw wensen en behoeften in kaart te  brengen. Voor de zakelijke markt doen wij dit in projectverband, op  afroep of middels een servicecontract afhankelijk van uw behoefte. Als  particuliere klant kunnen wij direct met u een afspraak maken om langs  te komen. Voor een storing of vraag, kunt u natuurlijk direct contact  met ons opnemen. Dit kan per telefoon, e-mail of social-media. Wij staan u graag en direct te woord.

Met vriendelijke groet en tot snel!

Remco Alphenaar     31614179652

Raymond de Bruijn   31625063276

logo1