Alarm installaties
Voor uw woning of pand leveren en plaatsen wij hoogwaardige alarm  installaties. Dit kan vanaf de basisuitrusting van de alarminstallatie  tot zeer geavanceerde versies. Daarbij kunt denken aan de mogelijkheid  om via een speciaal daarvoor ontworpen app, via uw smartphone, om live de beelden te bekijken van uw beveiligde omgeving. Wij werken daarvoor  enkel samen met een beperkt aantal gerenommeerde A-merken, neem contact  met ons op om te bepalen welke onderdelen voor uw woning of bedrijfspand van toepassing zijn. Denk hierbij aan onderdelen die binnen een  gesloten circuit actief zijn, bewegingssensoren, geluidssensoren,  uitbellen in geval van inbraak etc.

Data- en telefonienetwerken
De toekomstige data- en telefonienetwerk-infrastructuur wordt sneller,  ondersteunt verschillende applicaties, dient flexibel te zijn voor  uitbreiding of voor meer gebruikers en dit alles tegen aanvaardbare  kosten. Een juiste keuze nu kan op de langere termijn kosten besparen.  Daarnaast zien wij een verdere integratie van huishoudelijke apparaten  op uw reeds bestaande netwerk. Of het nu gaat om het aansluiten van uw  geavanceerder keukenapparatuur (koelkast met internetverbinding of de monitorfuncties van uw zonnepanelen beschikbaar stellen op uw tablet of  smartphone. Voor het inregelen, upgraden en uitbreiden van dit netwerk  kunt u bij ons terecht.

Internet aansluitingen
Een computernetwerk is over het algemeen alleen beschikbaar binnen een  organisatie of gebouw, een beperking die opgeheven wordt door een  internet. In het dagelijkse spraakgebruik is internet vaak een synoniem  voor het World Wide Web, maar dat is slechts een  van de vele diensten  die kunnen worden gebruikt via het Internet. Andere bekende diensten  zijn e-mail, FTP en usenet. Door voor al deze toepassingen een goede  aansluiting te maken, bent u gegarandeerd van de beschikbaarheid van het internet.